Telefon

+36 1 210 9012

Ügyfélszolgálat

H-P: 09:00 - 17:00

Takarítás

Vállaljuk egészségügyi, oktatási, ipari, kereskedelmi létesítmények, intézmények és vállalatok irodaházainak, technológiai helyiségeinek, köz- és szabad területeinek napi, heti, havi fenntartó alap és fertőtlenítő takarítását.

Technológiai rendszerünk rugalmasan biztosítja a mindenkori megrendelői igényekhez, a partnercégek követelményeihez, működési rendjéhez való alkalmazkodást.

Az alkalmazott technikai eszközök, fertőtlenítő és tisztító szerek az egészségügyi szakhatóságok által bevizsgált, engedéllyel rendelkező termékek. Gyártóink és szállítóink nemzetközileg elismert cégek.

Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, így ennek megfelelően, törekszünk a környezetet leginkább kímélő, környezetbarát termékek, eszközök és megoldások alkalmazására.

Minőségi, higiéniai és mikrobiológiai követelmények folyamatos érvényesülése érdekében kiemelten kezeljük munkatársaink elméleti és gyakorlati felkészítését, a technológiai folyamatok közvetlen ellenőrzését.

A takarítási üzletág vezetésében intézményi takarításban 20-25 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak.

Közegészségügyi- és járványügyi felügyelőink felsőfokú szakképesítéssel és minőségügyi ismeretekkel rendelkeznek, az üzletághoz való átkerülésük előtt országos hatáskörű egészségügyi intézmények higiéniai osztályainak voltak vezető munkatársai.

Az intézmény (cég) által kiírt (felajánlott) takarítási feladatainak elnyerése esetén minden személyi- és tárgyi erőforrásunkat a megbízó érdekében koncentráljuk.

A technikai eszközök, fertőtlenítő- és tisztítószerek típusának, mennyiségének meghatározásánál rugalmasan alkalmazkodnunk a mindenkori megrendelői igényekhez.